Zaalverhuur

Uw TV- en webcasting in De Balie?

Nu De Balie dicht is, hebben we een studio opgebouwd in onze salon en ons café-restaurant aan het Leidseplein, waar we o.a. onze De Balie Live | Coronagesprekken opnemen en uitzenden. Deze veelzijdige, full-service opnamestudio’s stellen wij ter beschikking voor verhuur. Als meesters van het publieke gesprek stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar voor uw professionele uitzending.

Meer informatie

De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof uit 1849 in het hart van Amsterdam. Door de centrale locatie en authentieke uitstraling een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepingen en informele gesprekken. Naast de eigen programmering verhuurt De Balie de zalen aan bedrijven, stichtingen en organisaties voor diverse evenementen. De opbrengsten vanuit zaalverhuur dragen bij aan de culturele programma’s van De Balie.

Op zoek naar een ruimte voor uw lezing, congres, presentatie of vergadering? Klik hieronder voor meer informatie over onze zalen en mogelijkheden.

 

neem een kijkje in ons gebouw

Algemene Voorwaarden verhuur

 

Voor specifieke vragen of een afspraak neem contact op via 020-5535150 of stuur een e-mail naar zaalverhuur@debalie.nl.

 

Bij alle zakelijke verhuur houden we ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM inclusief de maatregelen omtrent de 1,5 meter afstand.

BEKIJK ONZE VERHUURBROCHURE GA NAAR AANVRAAGFORMULIER

Ontdek hoe de balie bij jou, of jouw bedrijf past