Vind jij het interessant om met een groep getalenteerde jonge mensen (tussen de 25 en 45 jaar) te discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, nieuwe mensen te ontmoeten en je gedachten aan te scherpen? Word dan lid van De Mix!

De Mix van De Balie is een divers netwerk van De Balie ambassadeurs en staat voor kruisbestuiving, verbinding en innovatie. Leden (divers in denkbeelden, ideeën, achtergrond en werkzaamheden) willen in aanraking komen met nieuwe en andere zienswijzen door maandelijks met elkaar naar een De Balie-programma te gaan en na het programma met elkaar verder te praten. Hierdoor kunnen ze hun gedachten aanscherpen.

 

Wat doen we?

Wij cureren elke maand een programma speciaal voor De Mix. Leden van De Mix kunnen introduceés aandragen en meenemen naar de programma’s. Voorafgaand aan het programma bestaat de mogelijkheid samen te eten en te discussiëren over het onderwerp van de avond, na afloop om na te praten aan de bar.

Elk lid ontvangt naast vrij toegang tot het maandelijkse programma een strippenkaart om tien keer gratis naar De Balie te gaan.

De leden van De Mix maken per jaar één programma mede­ mogelijk en denken samen met de redactie van De Balie na over het onderwerp en de inhoud van dat programma.

 

Wat kost een lidmaatschap?

Leden van De Mix steunen De Balie met een gift van €500 per jaar*, welke kan worden aangepast op basis van draagkracht. Deze bijdrage kan jaarlijks of maandelijks afgeschreven worden. De bijdrage komt geheel ten goede aan de programmering van De Balie. Leden kunnen ook beslissen een plek voor iemand anders te bekostigen.

*ANBI

De Balie is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft de status Culturele Instelling. Giften aan De Balie leveren daarom een fiscaal voordeel op. Wat deze regeling voor jou betekent is afhankelijk van je persoonlijke fiscale situatie. Wij informeren je graag hierover.

 

In De Mix

Wil je meer informatie of een keer vrijblijvend langskomen bij een programma van De Mix? Je bent van harte welkom! Stuur hiervoor een mail naar Fenna Mossinkoff, organisator van De Mix.
Neem contact op

Leer onze leden kennen

Desmond

Ik vind het belangrijk om mensen die normaal niet zo mondig zijn of de juiste connecties hebben bij het publieke debat te betrekken. 

De Mix is echt een mix. Een kruisbestuiving van verschillende mensen en denkbeelden en een manier om je stem te laten horen. Als je echt beweging wil krijgen in de maatschappij moet je iedereen erbij betrekken.

Mensen zijn continu op zoek naar een identiteit om zich daar vervolgens achter te verschuilen. Daar zit volgens mij het probleem van deze tijd. Groepen en identiteiten die constant tegenover elkaar worden geplaatst. Ik vind dat zeer kwalijk. Het is contraproductief en polariserend voor een samenleving die vooruit wil. Door in gesprek te gaan met verschillende mensen kan jij zelf een sterke mening vormen. De Mix biedt daar de perfecte plek voor!

Favoriete programma: Against Identity Politics met Francis Fukuyama

There’s not a problem that I can’t fix ‘Cause I can do it in De Mix.