Huur onze studio

Uw TV- en webcasting in Studio De Balie

Uw eigen live uitzending of opname vanaf het Leidseplein? Dit is mogelijk in de Grote Zaal, Salon of het café-restaurant van De Balie. Met onze meercamera videoproducties inclusief ervaren crew kunt u nu al uw kijkers bereiken. Als meesters van het publieke gesprek stelt De Balie graag haar kennis en kunde beschikbaar voor uw professionele uitzending.

Van corporate talkshow tot live webinar, thuisblijvers en mensen in het buitenland hoeven nu niets van uw programma te missen.

Nu De Balie dicht is, hebben we een studio opgebouwd in onze zalen en café-restaurant, waar we o.a. onze De Balie Live | Coronagesprekken opnemen en uitzenden. Deze veelzijdige, full-service opnamestudio’s stellen wij ter beschikking voor verhuur.

Wat is er bij het huren van de studio inbegrepen?
• HD meercamera-regie
• Opname- en streamfaciliteiten (open of besloten kanaal)
• Technische crew
• Introbeeld en eindbeeld
• Titelkaarten/schermtitels
• Eindmontage

Opnames kunnen gecombineerd worden met uitgebreide Zoom-sessies of andere communicatieplatforms, met grotere groepen en subgroepen. Onze technici verzorgen dit geheel voor u.

Huurtarief
De opname / uitzending van een uur in onze Salon of café-restaurant kan plaatsvinden op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met een huurtarief van €1.500 (excl. btw).

De Grote Zaal heeft uitgebreidere mogelijkheden en is eveneens beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met een huurtarief van €1.995 (excl. btw).

Eindmontage en andere bovengenoemde services zijn hierbij inbegrepen. Afwijkende dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

Ook tijdens de opnamen houden we ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM.

De verschillende ruimtes
Bekijk hieronder meer informatie over de ruimtes. Weet u niet zeker welke ruimte beter bij uw opname past? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Stuur een mail naar Mirjam Hoeberichts, Témy Phem en Tamara Wiersma via zaalverhuur@debalie.nl of bel op werkdagen naar 020-5535 150.

Café

Bekijk hier de video voor een volledige sfeerimpressie van het Café.

Salon

Bekijk hier de video voor een volledige sfeerimpressie van de Salon.

Grote Zaal

Bekijk hier de video voor een volledige sfeerimpressie van de Grote Zaal.


Heeft u liever dat wij contact opnemen met u?

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.